Lirik Lagu Nella Kharisma – Nandes Jeru

By | March 29, 2022
Nella Kharisma - Nandes Jeru

Aduso kramas
Sedino peng pitu
Rabakal ilang
Kadong dadi tatu

Eleng tansah eleng
Selawase eleng
Tatune ati ora gampang gareng

Mbok saponono sedino peng sewu
Rabakal resek kadong kebak awu

Iseh tansah iseh selawase iseh
Tatune ati ora gampang niseh

Tak kabulne panyuwunmu
Tak wenehne sepuraku
Pinongko abote rosoku

Tatune atiku nganti nandes jeru
Keslimur gedene tresnoku

Sok kapan marimu
Leren nyekso batinku
Raketang sedelo
Ajenono aku

Jangan lupa like and folow
Dan nyanyikan juga
Songbok lainnya

Mbok saponono sedino peng sewu
Rabakal resek kadong kebak awu

Iseh tansah iseh selawase iseh
Tatune ati ora gampang niseh

Tak kabulne panyuwunmu
Tak wenehne sepuraku
Pinongko abote rosoku

Tatune atiku nganti nandes jeru
Keslimur gedene tresnoku

Lirik Lagu Yang Terkait:
Eny Sagita – Nandes Jeru Jandhut Version, Nella Kharisma – Nandes Jeru

Temukan Mp3 Nella Kharisma – Nandes Jeru