Lirik Lagu Nella Kharisma – Kepranan

By | March 31, 2022
Nella Kharisma - Kepranan

Kepranan jroning atiku
Nalikane pisanan ketemu
Dasar priyo kang sembodo
Wicaksono lan lebyo ing karyo

Kepranan solah bawamu
Nyoto lantep wasise wicoro
Wiroges sarto wiropo
Nyoto ndiko priyo kang sulistyo

Jroning batin tuwuh roso tresno
Kang soyo ngrembogo
Rino kelawan wengi sliramu tak anti anti
Wong bagus tak impi impi

Soko soroting netramu
Yen ra selak sak jroning batinku
Ra luput pangggraito ku
Ono tresno sak jroning batinmu

Kepranan jroning atiku
Nalikane pisanan ketemu
Dasar priyo kang sembodo
Wicaksono lan lebyo ing karyo

Kepranan solah bawamu
Nyoto lantep wasise wicoro
Wiroges sarto wiropo
Nyoto ndiko priyo kang sulistyo

Jroning batin tuwuh roso tresno
Kang soyo ngrembogo
Rino kelawan wengi sliramu tak anti anti
Wong bagus tak impi impi

Soko soroting netramu
Yen ra selak sak jroning batinku
Ra luput pangggraito ku
Ono tresno sak jroning batinmu

Lirik Lagu Yang Terkait:
Nella Kharisma – Kepranan

Temukan Mp3 Nella Kharisma – Kepranan