Lirik Lagu Nella Kharisma – Kalah Cepet

By | December 22, 2019
Lirik Lagu Nella Kharisma - Kalah Cepet

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo
Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten…
Abote nyonggo tresno
Mung disimpen ning njero dodo
Ungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang – sayang
Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang
Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi
Mergo kependem ing ati
Nganti bantal tak sayang – sayang
Jebul tresnomu digondhol ilang
Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo
Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten
Abote nyonggo tresno
Mung disimpen ning njero dodo
Ngungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang – sayang
Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang
Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi
Mergo kependem ing ati
Nganti bantal tak sayang – sayang
Jebul tresnomu digondhol ilang
Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo
Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten.

Lirik Lagu Yang Terkait:
Kalah Cepet – Via Vallen, Nella Kharisma – Kalah Cepet

Temukan Mp3 Nella Kharisma – Kalah Cepet