Lirik Lagu Nella Kharisma ft Prabu – Aku Cah Kerjo

By | December 13, 2019
Lirik Lagu Nella Kharisma ft Prabu - Aku Cah Kerjo

Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggonku le ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki

Mas yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi,
aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Pangapurane awakku
ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku
nganti ora nduwe wektu

Wektu kanggo ngancani
ugo ngeterke nyanyi
Kuwe kudu ngerti lungaku golek rejeki
Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu
nanging kuatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal klendrangan ning wedokan liyan

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Mas tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wong lanang liyo

Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
Opo meneh nganti mikir
aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah
ono neng njero dodo
Ra ono trensno liyo
mergo aku tansah setio
Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan
tekane sak lawase

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Mas tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wong lanang liyo
.
Kowe rasah sok mutusi,
aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
Kadang sinyal angel
marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar,
ora usah nggo nesunan
Mergo trenso kui mestine akeh pacoban

Sing tak jaluk kowe
ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jaluk kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho wanito liyo

sabaroo..aku yo mung cah kerjoooo..

Lirik Lagu Yang Terkait:
AKU CAH KERJO – NELLA KHARISMA CAK RUL, Nella Kharisma Ft Prabu – Aku Cah Kerjo, ROMANSA NURMA EDOT RUDY AKU CAH KERJO, Nella Kharisma Feat Sodiq – Aku Cah Kerjo

Temukan Mp3 Nella Kharisma ft Prabu – Aku Cah Kerjo