Lirik Lagu Nella Kharisma feat Ardrian – Ora Sido Rabi

By | December 25, 2019
Lirik Lagu Nella Kharisma feat Ardrian - Ora Sido Rabi

Wes suwi aku pengen ngejak rabi
Awakmu kuwi sing bener tak tresnani
Basan saiki atiku mbok larani
Pancen awakmu seneng nggawe loro ati

Aku pengen ngelakoni tresno sing suci
Marang sliramu sing cocok neng njero ati
Jebule omonganmu gak iso dipercoyo
Mbiyen ngomong tresno
Saiki aku kon lungo

Awakmu kuwi mung iso nggawe ndasku ngelu
Biyen kowe ngomong
Ora bakal ngelalekke aku
Mbasan saiki awakmu malah sing mundur
Atiku rasane saiki dadi tambah ajur

Wes suwi aku pengen ngejak rabi
Awakmu kuwi sing bener tak tresnani
Mbasan saiki atiku mbok larani
Pancen awakmu seneng nggawe loro ati

Cincin sing mbiyen
Tak tukokne gor nggo kowe
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
Atiku saiki rasane ora karuan
Mergo tresnoku iki ora kesampek’an

Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
Mugo wae awakmu iso ngelalekke aku
Cen aku memang dudu jodohmu
Mergo wong tuwaku cene ora setuju

Yo wis dek aku pancen dudu jodohmu
Arep diwolak-walik
Kepiye panggah ra biyu
Atiku saiki rasane koyo wong mati
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi

Penggaweanmu mas wae ora jelas
Yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
Wong tuwaku terus nekoni kowe
Tapi awakku mung iso maringi
Janji janji janji

Cincin sing mbiyen
Tak tukokne gor nggo kowe
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
Atiku saiki rasane ora karuan
Mergo tresnoku iki ora kesampek’an

Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
Mugo wae awakmu iso ngelalekke aku
Cen aku memang dudu jodohmu
Mergo wong tuwaku cene ora setuju

Yo wis dek aku pancen dudu jodohmu
Arep diwolak-walik
Kepiye panggah ra biyu
Atiku saiki rasane koyo wong mati
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi

Penggaweanmu mas wae ora jelas
Yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
Wong tuwaku terus nekoni kowe
Tapi awakku mung iso maringi
Janji janji janji

Lirik Lagu Yang Terkait:
Nella Kharisma Feat Ardrian – Ora Sido Rabi

Temukan Mp3 Nella Kharisma feat Ardrian – Ora Sido Rabi