Lirik Lagu Nella Kharisma – Bondo Opo Tresno

By | Juni 7, 2024

Karepmu piye tak umbar wae
Ra kuat rasane
Biyen ngono saiki ngene
Opo mergo aku kere

Roso sayangku ra bakal mati
Aku ra ngapusi
Saben dino aku ngenteni
Sliramu ra bali bali

Aku ra bakal lali janji sing tok ucapke
Iseh kroso neng ati, ambune iseh wangi
Eh malah saiki kowe minggat karo liyane
Asli kowe ra bakal ngerti piye rasane

Bacut atiku dirungoke
Ora mung sak penake ninggal raono sebabe
Wes gerang kok yo iseh embuh tingkahe
Cintaku setengah mati malah kok tinggalne

Karepmu piye tak umbar wae, ra kuat rasane
Biyen ngono saiki ngene, opo mergo aku kere
Roso sayangku ra bakal mati, aku ra ngapusi
Saben dino aku ngenteni, sliramu ra bali bali

Nyesel nek kelingan jaman biyen iseh gandengan
Udan udan ngeyup ning sawah romantis tenan
Saiki wis bahkan ora tau keprasan
Ning iruh pisan kuwi wae kowe ro sandingan

Jane dodo remuk rasane
Jian eruh kowe ro liyane
Opo kowe ra sadar kowe tak wanti wanti
Nganti tekan saiki aku setyo ngenteni

Karepmu piye tak umbar wae, ra kuat rasane
Biyen ngono saiki ngene, opo mergo aku kere
Roso sayangku ra bakal mati, aku ra ngapusi
Saben dino aku ngenteni, sliramu ra bali bali

Yo weslah nek ngono karepmu aku ra mekso
Senadyan aku wes cidro, aku mung ngempet loro
Wes kowe piye kono kono sak karepmu kono
Aku tak dewe wae timbang ming tambah loro

Duh gusti pangeran paringi kesabaran
Sing tak adepi niki rumangsaku abot tenan
Cen niki namung sepele masalah percintaan
Nanging cintaku kebacut gedene sak lautan

Karepmu piye tak umbar wae, ra kuat rasane
Biyen ngono saiki ngene, opo mergo aku kere
Roso sayangku ra bakal mati, aku ra ngapusi
Saben dino aku ngenteni, sliramu ra bali bali

Lirik Lagu Yang Terkait:
Nella Kharisma – Bondo Opo Tresno

Temukan Mp3 Nella Kharisma – Bondo Opo Tresno