Lirik Lagu Nella Kharisma – Bidadari Kesleo

By | January 3, 2020
Lirik Lagu Nella Kharisma - Bidadari Kesleo

Untumu ono kawate,
Ono lomboke,
Ono kangkunge
Yen mrenges
Ketok aslimu
Ketok wagumu
Ketok mrongosmu

Bidadari Kesleo
Meksoâ??mekso banget nganggo kawat abang ijo
Pupure Medok katon kandel separo
Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo
Bidadari Kesleo
Ngempetâ??ngempet banget dadi pengen duwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekotho kotho

Sing tenan
Ben iso mikir
Rausah sumelang ojo kuatir
Sing penting
Lurus mlakumu
Ngganteng atimu
Nggantheng sifat mu

Aku ra peduli senadyan elek rupaku
Akeh uwong ngomong untuku rodo metu
Ora bakal tak gubris jare aku mbokku manis
Jare bapakku iki rodo mbois
Timbangane nyacat opo wes ayu rupamu
Untuku tak kawat ra njaluk duit mbokmu
Penting ra bejat koyo kelakuanmu
Wes kono gek ndang minggat senep ku ndelok rupamu

Untumu ono kawate,
Ono lomboke,
Ono kangkunge
Yen mrenges
Ketok aslimu
Ketok wagumu
Ketok mrongosmu

Bidadari Kesleo
Meksoâ??mekso banget nganggo kawat abang ijo
Pupure Medok katon kandel separo
Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo
Bidadari Kesleo
Ngempetâ??ngempet banget dadi pengen duwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekotho kotho

Lirik Lagu Yang Terkait:
Nella Kharisma – Bidadari Kesleo, Nella Kharisma – Bidadari Keseleo – Hip Hop Rap X Dut, Nella Karisma – Bidadari Kesleo By Yogik

Temukan Mp3 Nella Kharisma – Bidadari Kesleo