Lirik Lagu Ndarboy Genk – Indonesia Bakoh

By | Agustus 20, 2022

Ndarboy Genk - Indonesia Bakoh

Kerjo opo wae tak lakoni
Pancen dudu balungan gedi
Mangkat mruput bali tengah wengi
Snajan hasile ben sasi ora mesti

Jare bapak kudu dadi pns
Jare ibu seng penting sukses, ooh
Tonggo tonggo mung marai stres
Jare mbah dukun kurang hewes hewes

Ora tak pikir, ora tak gagas
Seng penting iso nempur beras
Mangan seng dokoh
Ojo plongah plongoh
Wong indonesia kudu bakoh

Reff:
Eling eling
Mbien pahlawan sing merjuangke
Akdewe mung
Gari neruske perjuangane
Urip susah
Luwih susah jamane penjajah
Ojo sambat wae
Kandeli usaha lan ngibadah

Pahlawan we
Wani mati nggo ibu pertiwi
Wes berjanji
Wani merdeka atau mati
Wani perih
Ojo nganti podo ingah ingih
Wong indonesia ojo nganti jirih

Ora tak pikir, ora tak gagas
Seng penting iso nempur beras
Mangan seng dokoh
Ojo plongah plongoh
Wong indonesia kudu bakoh

Reff:
Eling eling
Mbien pahlawan sing merjuangke
Akdewe mung
Gari neruske perjuangane
Urip susah
Luwih susah jamane penjajah
Ojo sambat wae
Kandeli usaha lan ngibadah

Pahlawan we
Wani mati nggo ibu pertiwi
Wes berjanji
Wani merdeka atau mati
Wani perih
Ojo nganti podo ingah ingih
Wong indonesia ojo nganti jirih
Wong indonesia ojo nganti jirih
Wong indonesia kudu bakoh..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Ndarboy Genk – Indonesia Bakoh

Temukan Mp3 Ndarboy Genk – Indonesia Bakoh