Lirik Lagu Nanda Feraro Feat. Vita Alvia – Separuh Ati

By | April 30, 2022
Nanda Feraro Feat. Vita Alvia - Separuh Ati

Mulo sun akoni dudu hang kawitan
Isun lungguh nong atin riko
Njelmo dadi tombo sepi noring ati
Susah seneng isun kancani
Magih baen kucem atinriko

Cerito hang bengen tau sun alami
Mulo sitik jangget nong ati
Mugo aran riko biso dadi tombo
Perih ati hang tau loro
Kepingin seru isun lalekno

Separuh ati welas riko sigar keporo nyang larene
Rogo ring kene tapi welas riko merono
Sing perlu maning diengeti cerito bengen hang wis keli
Anane riko dadi ganti welas sun sing separuh ati

Mulo sun akoni dudu hang kawitan
Isun lungguh nong atin riko
Njelmo dadi tombo sepi noring ati
Susah seneng isun kancani
Magih baen kucem atinriko

Cerito hang bengen tau sun alami
Mulo sitik jangget nong ati
Mugo aran riko biso dadi tombo
Perih ati hang tau loro
Kepingin seru isun lalekno

Separuh ati welas riko sigar keporo nyang larene
Rogo ring kene tapi welas riko merono
Sing perlu maning diengeti cerito bengen hang wis keli
Anane riko dadi ganti welas sun sing separuh ati

Separuh ati welas riko sigar keporo nyang larene
Rogo ring kene tapi welas riko merono
Sing perlu maning diengeti cerito bengen hang wis keli
Anane riko dadi ganti welas sun sing separuh ati, welas sun sing separuh ati

Lirik Lagu Yang Terkait:
Vita Nanda – Separuh Ati

Temukan Mp3 Nanda Feraro Feat. Vita Alvia – Separuh Ati