Lirik Lagu Nadya Jessica Ft Pria Hardi – Balio Mrene

By | July 26, 2021
Nadya Jessica Ft Pria Hardi - Balio Mrene

Cerito iki tak pendem ning ati
Cerito loro sing tak lakoni
Loro mergo tresno
Tulus mok gawe gelo
Mancep ono ning njero dodo

Reff:
Sayang sampek enteke jaman
Tresnoku ora bakal ilang
Sayang sampek enteke umur
Tresnoku ora bakal luntur

Sing tak jaluk marang kowe
Mugo kowe ndang balio mrene

Cerito iki tak pendem ning ati
Cerito loro sing tak lakoni
Loro mergo tresno
Tulus mok gawe gelo
Mancep ono ning njero dodo

Reff:
Sayang sampek enteke jaman
Tresnoku ora bakal ilang
Sayang sampek enteke umur
Tresnoku ora bakal luntur

Sayang sampek enteke jaman
Tresnoku ora bakal ilang
Sayang sampek enteke umur
Tresnoku ora bakal luntur

Sing tak jaluk marang kowe
Mugo kowe ndang balio mrene
Sing tak jaluk marang kowe
Mugo kowe ndang balio mrene..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Nadya Jessica Ft Pria Hardi – Balio Mrene

Temukan Mp3 Nadya Jessica Ft Pria Hardi – Balio Mrene