Lirik Lagu Mutik Nida – Tiket Suargo

By | December 2, 2021
Mutik Nida - Tiket Suargo

Suargo tansah mengo lawange
Dicawisake kanggo sopo wae
Sing kuat imane lan becik ngamale
Rikolo urip ono donyone

Suargo tansah mengo lawange
Dicawisake kanggo sopo wae
Sing kuat imane lan becik ngamale
Rikolo urip ono donyone

Ya imammarus liya sannati
Anta babullah himuktamadzi
Fabidun yaya wa akhiroti
Ya rasulallah hikhudbiyati

Tiket suwargo regane murah
Nanging akehe akeh sing wegah
Tiket suwargo regane murah
Nanging anehe akeh sing wegah
Tumindak becik abot lakone
Akeh godane lan becik ngamale
Sing kuat imane slamet uripe

Ya imammarus liya sannati
Anta babullah himuktamadi
Fabidun yaya wa akhiroti
Ya rasulallah hikhudbiyati

Tiket neroko regane larang
Nanging sing seneng kok pirang-pirang
Tiket neroko regane larang
Nanging anehe akeh seng pirang
Tumindak doso pancene gampang
Ojo turuti godane setan
Sing nuju marang kasengsaran

Ya imammarus liya sannati
Anta babullah himuktamadi
Fabidun yaya wa akhiroti
Ya rasulallah hikhudbiyati

Lirik Lagu Yang Terkait:
TIKET SUARGO Sholawat Jowo REGGAE SKA, JIHAN AUDY – TIKET SUARGO, MUTIK NIDA – TIKET SUARGO YA IMAMARRUS, JIHAN AUDY – TIKET SUWARGO Koplo ONE NADA

Temukan Mp3 Mutik Nida – Tiket Suargo