Lirik Lagu Mega wati – PODANG KUNING

By | January 1, 2020
Lirik Lagu Mega wati - PODANG KUNING

Esuk awan ning omah Wes ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak sayang
Mubeng_mubeng mider anggonku goleki
Ora kroso esuk awan nganti wengi..

Eman_eman yen ngerti liyo kang nyayang
Kleyang _kleyang
Tak sawang mencok ning epang
Gegancangan tak rindik soko kadohan
Sarwi ngoceh deweke ngalih pencokan

Elakae tak suwun mbok ojo ngece
Podang kuning agawe pikirku koming
Sleret ireng tak sawang tambah manise
tibo bungah yen klakon dadi duweke

Ora bakal atiku kegiwang liyan
Yen si podang andudut ati kepranan
Ora mendho atiku sansoyo ndodro
Tak Sranani sun pikat Pulute bendo

Esuk awan ning omah Wes ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak sayang
Mubeng_mubeng mider anggonku goleki
Ora kroso esuk awan nganti wengi…

Eman_eman yen ngerti liyo kang nyayang
Kleyang _kleyang
Tak sawang mencok ning epang
Gegancangan tak rindik soko kadohan
Sarwi ngoceh deweke ngalih pencokan

Elakae tak suwun mbok ojo ngece
Podang kuning agawe pikirku koming
Sleret ireng tak sawang tambah manise
tibo bungah yen klakon dadi duweke

Ora bakal atiku kegiwang liyan
Yen si podang andudut ati kepranan
Ora mendho atiku sansoyo ndodro
Tak Sranani sun pikat Pulute bendo

Lirik Lagu Yang Terkait:
Mega Wati – Podang Kuning, Nita – Podang Kuning

Temukan Mp3 Mega wati – PODANG KUNING