Lirik Lagu MANTHOUS Feat LILIES D – RONDO KEMPLING

By | February 8, 2022
MANTHOUS Feat LILIES D - RONDO KEMPLING

Ndak pundi mbak ayu
Bade tindak pundi
Kadingaren tindak wae
Ora numpak taksi
Dewean opo ora wedi
Timbang nganggur
Kulo gelem ngancani
Keleresan mas..alias kebetulan
Blanjane kathah,rodo kabotan
Ha yen purun mas..
Enggal-enggal ngrencangi
Tekan ngomah,mangke kulo opahi..
Opahe opo..?
E e tobil,wong legan golek momongan
Niki blonjo
Nopo mbakyu bade pindahan
Ampun gelo mas
Sampean ampun kuciwo
Kulo rondo,anyaran,ditinggal lungo
Awan-awan,lungo blonjo
Ning pasar pahing uwing-uwing
Prawan rondo kanggoku
Ora patek penting
Ning semarang mas
Tuku gelang karo anting-anting
Jo sumelang yo ben rondo
Dijamin kempling
Kempling lo mas..
Opo iyo?

Ndak pundi mbak ayu
Bade tindak pundi
Kadingaren tindak wae
Ora numpak taksi
Dewean opo ora wedi
Timbang nganggur
Kulo gelem ngancani
Keleresan mas..alias kebetulan
Blanjane kathah,rodo kabotan
Ha yen purun mas..
Enggal-enggal ngrencangi
Tekan ngomah,mangke kulo opahi..
Opahe opo..?
E e tobil,wong legan golek momongan
Niki blonjo
Nopo mbakyu bade pindahan
Ampun gelo mas
Sampean ampun kuciwo
Kulo rondo,anyaran,ditinggal lungo
Awan-awan lungo blonjo
Ning pasar pahing uwing-uwing
Prawan rondo kanggoku
Ora patek penting
Ning semarang mas
Tuku gelang karo anting-anting
Jo sumelang,yo ben rondo
Dijamin kem..pling..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Lilies D Manthous – Kempling

Temukan Mp3 MANTHOUS Feat LILIES D – RONDO KEMPLING