Lirik Lagu Mala Agatha – CIDRO ING JANJI HD

By | May 4, 2022
Mala Agatha - CIDRO ING JANJI HD

Suwe aku ngenteni tekamu
Suwe aku ngenteni jawapmu
Nangeng, kuciwo seng tak rasake`
Kowe blenjani janjimu

Suwe, aku ngenteni tekamu
Suwe, aku ngenteni jawapmu
Nangeng, kuciwo seng tak rasake`
Kowe.. blenjani janjimu..

Tak rewangi, m’batin saben wengi
Tak enteni, nganti pitung sasi
Nangen kowe ra ngerteni
Aku malah mok apusi..

Alasan mu’ wong tuomu ra setiju
Mergo aku, anak’e wong ora mampu
Ora bakal nyenengne urepmu~
Lan atimu…~

Nangeng nyatane kowe ngapusi aku
Kabeh mau, alasan palsumu
Sejatine, neng jero awakmu
Wes ra ono.. aku

Suwe, aku ngenteni te..kamu
Suwe, aku ngenteni jawapmu
Nangeng, kuciwo seng tak rasake`
Kowe.. blenjani janjimu..

Tak rewangi, m’batin saben wengi
Tak enteni, nganti pitung sasi
Nangen kowe ra ngerteni
Aku malah mok apusi

Alasan mu’ wong tuomu ra setiju
Mergo aku, anak’e wong ora mampu
Ora bakal nyenengne urepmu~
Lan atimu…~

Nangeng nyatane kowe ngapusi aku
Kabeh mau, alasan palsumu
Sejatine, neng jero awakmu
Wes ra ono.. aku

Sejatine’ neng jero atimu..
Wes ra ono.. aku…….

Lirik Lagu Yang Terkait:
Mala Agatha – Cidro Ing Janji

Temukan Mp3 Mala Agatha – CIDRO ING JANJI HD