Lirik Lagu Madasvara Ft Rika Madatin – Kangen Sliramu

By | August 3, 2021
Madasvara Ft Rika Madatin - Kangen Sliramu

Rungokno suoro
Tembang gandrung iki
Opo sliramu
Iseh iso ngerteni
Kangenku digowo angin mbengi
Tak titipke padange rembulan
Ben kegowo ngimpi

Reff:
Aku tansah kelingan sliramu
Sing iseh ning njero ati
Mbiyen nate mlaku gandengan
Ning dalan iki
Ngukur adohing janji

Roso tresno iki ora biso
Diganti karo liyane
Mergo separo nyowoku
Yo kui sliramu
Tekan selawase

Rungokno suoro
Tembang gandrung iki
Opo sliramu
Iseh iso ngerteni
Kangenku digowo angin mbengi
Tak titipke padange rembulan
Ben kegowo ngimpi

Reff:
Aku tansah kelingan sliramu
Sing iseh ning njero ati
Mbiyen nate mlaku gandengan
Ning dalan iki
Ngukur adohing janji

Roso tresno iki ora biso
Diganti karo liyane
Mergo separo nyowoku
Yo kui sliramu
Tekan selawase

Aku tansah kelingan sliramu
Sing iseh ning njero ati
Mbiyen nate mlaku gandengan
Ning dalan iki
Ngukur adohing janji

Roso tresno iki ora biso
Diganti karo liyane
Mergo separo nyowoku
Yo kui sliramu
Tekan selawase..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Madasvara Ft Rika Madatin – Kangen Sliramu

Temukan Mp3 Madasvara Ft Rika Madatin – Kangen Sliramu