Lirik Lagu Lovin Project – Aku Sadar Diri

By | September 9, 2021
Lovin Project - Aku Sadar Diri

Pertama kenal sliramu
Ati iki langsung nandang rindu
Esem manmu ganggu awan lan bengiku
Kapan koe dadi konco uripku

Sepurane aku ngrusak angen angenmu
Nanging koe namung konco dolanku
Aku wes urip mulyo karo wong liyo
Aku ra pengen koe nganti ke loro loro

Reff:
Aku mung isoh ngagumi
Ora isoh ndueni
Aku sadar diri
Koe akeh seng nresnani

Mugo aku lilo
Koe karo wong liyo
Mugo ati ora tambah nelongso

Pertama kenal sliramu
Ati iki langsung nandang rindu
Esem manmu ganggu awan lan bengiku
Kapan koe dadi konco uripku

Sepurane aku ngrusak angen angenmu
Nanging koe namung konco dolanku
Aku wes urip mulyo karo wong liyo
Aku ra pengen koe nganti ke loro loro

Reff:
Aku mung isoh ngagumi
Ora isoh ndueni
Aku sadar diri
Koe akeh seng nresnani

Mugo aku lilo
Koe karo wong liyo
Mugo ati ora tambah nelongso

Sepurane aku wes ono wong liyo
Aku ora nyongko
Koe isoh tresno

Terusno kabeh lakumu iku
Aku rarep ganggu
Aku rarep ganggu

Mungkin lelakon iki
Koe lan aku ra biso dadi siji
Koe konco dolanku
Nanging dudu konco uripku

Reff:
Aku mung isoh ngagumi
Ora isoh ndueni
Aku sadar diri
Koe akeh seng nresnani

Mugo aku lilo
Koe karo wong liyo
Mugo ati ora tambah nelongso..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Aku Sadar Diri – Lovin Project

Temukan Mp3 Lovin Project – Aku Sadar Diri