Lirik Lagu Loro Ati Official – Titip Kangen Angin Ndalu

By | September 2, 2021
Loro Ati Official - Titip Kangen Angin Ndalu

Aku ngenteni balimu
Wis suwe tak tunggu tekomu
Kangenku iki tak tertahan lagi
Kapan kowe bali
Wis suwe aku ngenteni

Aku kangen tenanan
Kowe sing tak pikirke
Ning saben dinoku
Ra ngalih roso tresnoku dinggo kowe
Sing tak jaluk mung siji
Kowe ojo mbedo ati

Reff:
Tak titipke angin ndalu
Kanggo kowe lintang atiku
Banyu moto sing tak roso
Bukti tresno sing tak jogo

Salam tresnoku nggo kowe
Janji tulus selawase
Ra bakal ngeliyo tresnoku
Kowe pepujan atiku

Aku kangen tenanan
Kowe sing tak pikirke
Ning saben dinoku
Ra ngalih roso tresnoku dinggo kowe
Sing tak jaluk mung siji
Kowe ojo mbedo ati

Reff:
Tak titipke angin ndalu
Kanggo kowe lintang atiku
Banyu moto sing tak roso
Bukti tresno sing tak jogo

Salam tresnoku nggo kowe
Janji tulus selawase
Ra bakal ngeliyo tresnoku
Kowe pepujan atiku

Tak titipke angin ndalu
Kanggo kowe lintang atiku
Banyu moto sing tak roso
Bukti tresno sing tak jogo

Salam tresnoku nggo kowe
Janji tulus selawase
Ra bakal ngeliyo tresnoku
Kowe pepujan atiku
Kowe pepujan atiku..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Titip Kangen Angin Ndalu – Loro Ati Official

Temukan Mp3 Loro Ati Official – Titip Kangen Angin Ndalu