Lirik Lagu Loro Ati Official – Mantepke Atimu

By | August 21, 2021
Loro Ati Official - Mantepke Atimu

Tak tulis roso sing ono ning dodo
Yo mung kowe sing tak tresno
Wujute roso sing tak jogo
Ati ra bakal ngeliyo

Kanggo kowe sing ono ning atiku
Iki tembang lagu kanggo sliramu
Esemu nggawe aku tambah rindu
Opo kowe ngerti karo rosoku

Reff:
Yen pancen dalane aku karo slirahmu
Terimo’o aku kanggo njogo uripmu
Percoyo’o aku janjiku kang suci
Tak jogo tekaning mati

Mantepke atimu yakinke rosomu
Tak jaluk katresnanmu cukup kanggo aku
Tak suwune restu marang wong tuomu
Matur setyo kanggo batir uripmu

Kanggo kowe sing ono ning atiku
Iki tembang lagu kanggo sliramu
Esemu nggawe aku tambah rindu
Opo kowe ngerti karo rosoku

Reff:
Yen pancen dalane aku karo slirahmu
Terimo’o aku kanggo njogo uripmu
Percoyo’o aku janjiku kang suci
Tak jogo tekaning mati

Mantepke atimu yakinke rosomu
Tak jaluk katresnanmu cukup kanggo aku
Tak suwune restu marang wong tuomu
Matur setyo kanggo batir uripmu
Tak suwune restu marang wong tuomu
Matur setyo kanggo batir uripmu..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Mantepke Atimu – Loro Ati Official

Temukan Mp3 Loro Ati Official – Mantepke Atimu