Lirik Lagu LIMA BENTANG – PANAH CINTA

By | December 5, 2021
LIMA BENTANG - PANAH CINTA

Hey,panah cinta
Ning abdi keuna sasaran
Awalna ngahereuyan
Niat namah ngoconan,
Reseup – reseupan
Karah jadi beneran cinta

Heeeeyyy…
Hey, panah cinta
Ning abdi keuna batuna
Karasa-karasana,ngageteur-geteur dada
Ngarasuk sukma,ngobarkeun rasa cinta

Hate nu ngareup-ngareup
Lamunan makin kereup
Rasa kangeun nu mendaleum
Tanda-tanda rasa ci ci ci cinta

Rasa anu kapikiran
Unggal ngiceup jadi hayalan
Unggal peuting jadi impian
Hayang jadi kanyataan
Asa lebay pisan.

reff

Ci ci ci cinta.. sa sa sa sayang..
Abdi nyeurah teu tahan
Jatuh cinta, jatuh hate
Jatuh rasa sa sa sa sayang

Ci ci ci cinta.. sa sa sa sayang..
Abdi nyeurah teu tahan
Ngareup – ngareup kanyataan
Dibelay sayang…
Asa lebay pisan

U..u
Heeeyy…
Howowooow..
La,la,la,la
U..u.
Heeeeyyy…

Hey, panah cinta
Ning abdi keuna batuna
Karasa – karasana,ngageteur-geteur dada
Ngarasuk sukma,ngobarkeun rasa cinta

Hate nu ngareup-ngareup
Lamunan makin kereup
Rasa kangeun nu mendaleum
Tanda – tanda rasa ci ci ci cinta

Rasa anu kapikiran
Unggal ngiceup jadi hayalan
Unggal peuting jadi impian
Hayang jadi kanyataan
Asa lebay pisan..

Ci ci ci cinta.. sa sa sa sayang..
Abdi nyeurah teu tahan
Ci ci ci cinta.. sa sa sa sayang..
Abdi nyeurah teu tahan
Jatuh cinta, jatuh hate
Jatuh rasa sa sa sa sayang

Ci ci ci cinta.. sa sa sa sayang..
Abdi nyeurah teu tahan
Ngareup – ngareup kanyataan
Dibelay sayang..
Asa lebay pisan..
Asa lebay pisan…

Lirik Lagu Yang Terkait:
Lima Bentang – Panah Cinta

Temukan Mp3 LIMA BENTANG – PANAH CINTA