Lirik Lagu LEK DAHLAN – JOGO BENIK (Los Dol 2)

By | August 4, 2021
LEK DAHLAN - JOGO BENIK (Los Dol 2)

Kelingan neng endi-endi goncengan
Ra nduwe isin motor kentekan bensin
Telung taun bareng ndelok karnaval
Mbandemi siter gatel dirubung uler

Tak anti-anti
Saben dolan sore wis tak ajak bali
Sadaro benikmu wis tak jogo

Mbiyen mung dakon
Saiki senengmu dolanan balon
Aku sing berjuang nanging
Awakmu milih garangan

Reff:
Tulung yen pancen awakmu ngajak pisahan
Balekne duitku naliko pacaran
Gawe tuku pulsa bakso lan mie ayam
Mbok kiro golek duit wi gampang

Aturke ngapuroku marang wong tuomu
Malam minggu mboten meleh tindak mriku
Nggowo jajan bubur ngobrolake tandur
Mugo akur ndang dirabi syukur
Ra isi nganggur

Gusti kulo nyuwun kuat ati
Nglampahi loro ning ati

Demi kowe aku wis cuti ngarit
Dolan moh ngepit
Clono tak gawe sempit (ho’a ho’e)

Tak anti-anti
Saben dolan sore wis tak ajak bali
Sadaro benikmu wis tak jogo

Mbiyen mung dakon
Saiki senengmu dolanan balon
Aku sing berjuang nanging
Awakmu milih garangan

Reff:
Tulung yen pancen awakmu ngajak pisahan
Balekne duitku naliko pacaran
Gawe tuku pulsa bakso lan mie ayam
Mbok kiro golek duit wi gampang

Aturke ngapuroku marang wong tuomu
Malam minggu mboten meleh tindak mriku
Nggowo jajan bubur ngobrolake tandur
Mugo akur ndang dirabi syukur
Ra isi nganggur
Mugo akur ndang dirabi syukur
Ra mblending nganggur..

Lirik Lagu Yang Terkait:
JOGO BENIK Los Dol 2 – LEK DAHLAN

Temukan Mp3 LEK DAHLAN – JOGO BENIK (Los Dol 2)