Lirik Lagu KIKI ATRIKA – RASAH DIPIKIR

By | July 19, 2021
KIKI ATRIKA - RASAH DIPIKIR

Isih ono wektu
Yen mencintaiku
Dan ku menyayangimu

Ojo nganti lali
Moment sing di lewati
Ati loro dadi siji

Iki wis dalane
Pancen kudu ngene
Aku karo kowe

Nganyari cerito
Sing wis tau ono
Nadyan kabeh gawe cidro

Reff:
Sing uwis yo wis
Ora perlu di tulis
Yen mung agawe nangis
Larane ra uwis-uwis

Sing mbiyen-mbiyen
Apik’e di guwang kalen
Ben ati isoh leren
Ra bakal teko neng impen

Iki wis dalane
Pancen kudu ngene
Aku karo kowe

Nganyari cerito
Sing wis tau ono
Nadyan kabeh gawe cidro

Reff:
Sing uwis yo wis
Ora perlu di tulis
Yen mung agawe nangis
Larane ra uwis-uwis

Sing mbiyen-mbiyen
Apik’e di guwang kalen
Ben ati isoh leren
Ra bakal teko neng impen
Ben ati isoh leren
Ra bakal teko neng impen..

Lirik Lagu Yang Terkait:
RASAH DIPIKIR – KIKI ATRIKA

Temukan Mp3 KIKI ATRIKA – RASAH DIPIKIR