Lirik Lagu KATULISTIVA – WES TAK PERJUANGKE

By | August 3, 2021
KATULISTIVA - WES TAK PERJUANGKE

Mbiyen kowe janji
Sak jerone ati
Mbiyen kowe tresno
Tanpo wong liyo

Rembulane wengi
Sing tansah nyekseni
Cerito asmoro
Jaman semono

Nanging saiki
Mung nggerus ning ati
Aku ora nyongko
Mung mbok sio-sio

Senadyan rogo iki
Wes ra dadi siji
Aku kudu lilo
Kudu tak ikhlasno

Reff:
Wes tak rewangi
Kerjo awan wengi
Golek rejeki
Kanti ikhlas ati

Kok kowe tego
Mlaku ro wong liyo
Ninggalno aku lungo
Gawe aku keloro-loro

Mbiyen kowe janji
Sak jerone ati
Mbiyen kowe tresno
Tanpo wong liyo

Rembulane wengi
Sing tansah nyekseni
Cerito asmoro
Jaman semono

Nanging saiki
Mung nggerus ning ati
Aku ora nyongko
Mung mbok sio-sio

Senadyan rogo iki
Wes ra dadi siji
Aku kudu lilo
Kudu tak ikhlasno

Reff:
Wes tak rewangi
Kerjo awan wengi
Golek rejeki
Kanti ikhlas ati

Kok kowe tego
Mlaku ro wong liyo
Ninggalno aku lungo
Gawe aku keloro-loro

Yo wes minggato
Lungo tanpo duso
Cukup tekan semene
Kowe
Sing mbiyen tak perjuangke
Kowe
Sing mbiyen tak perjuangke..

Lirik Lagu Yang Terkait:
KATULISTIVA – WES TAK PERJUANGKE

Temukan Mp3 KATULISTIVA – WES TAK PERJUANGKE