Lirik Lagu Karina Gladis – Mawar Biru

By | February 15, 2022
Karina Gladis - Mawar Biru

Tumetes ing waspaku
Ora tego rasane atiku
Ninggalake sliramu priyo idamanku
Tansah katon esemu
Ngawe awe rasane atiku
Ngelingake
Naliko bareng mlaku-mlaku

Ora nyono ora ngiro yen ngene dadine
Aku kudu melu derekake romo lan ibuku kondor neng desaku

Wekasan mong welingku
Aku titip kembang mawar biru
Openono
Minongko tondo katresnanku
Tumetes ing waspaku
Ora tego rasane atiku
Ninggalake sliramu priyo idamanku
Tansah katon esemu
Ngawe awe rasane atiku
Ngelingake
Naliko bareng mlaku-mlaku

Ora nyono ora ngiro yen ngene dadine
Aku kudu melu derekake romo lan ibuku kondor neng desaku

Wekasan mong welingku
Aku titip kembang mawar biru
Openono
Minongko tondo katresnanku

Lirik Lagu Yang Terkait:
MAWAR BIRU – MUHAMMAD HASBY ASH SIDIQ OST PR KU MUNG KOWE, Mawar Biru – Nurhana, Karina Gladis – Mawar Biru, Nella Kharisma – Mawar Biru

Temukan Mp3 Karina Gladis – Mawar Biru