Lirik Lagu Kang Yores – Kota Karawang

By | Januari 10, 2023

Kang Yores - Kota Karawang

Padataran tatar sunda
Nu aya di jawa barat
Ka koncara lalega ku pasawahan
Pangkal perjuangan
Sajarah nu moal ilang
Di pinding kabudayaan
Nanjeurkeun kota karawang

Teu kurang tempat wisata
Tanjung baru jeung pisangan
Tanjung pakis walahar .. curug cigentis
Ngaronjatkeun pangwangunan
Ngamumule kasenian
Indah tertib aman bersih
Tujuan kota karawang

Karawang tandang makalang
Ngawangun sagala widang
Karawang kota karawang
Berjuang gagah pertengtang

Mugia sing tinekanan
Cita-cita na karawang
Sing laksana sagala anu di seja

Padataran tatar sunda
Nu aya di jawa barat
Ka koncara lalega ku pasawahan
Pangkal perjuangan
Sajarah nu moal ilang
Di pinding kabudayaan
Nanjeurkeun kota karawang

Teu kurang tempat wisata
Tanjung baru jeung pisangan
Tanjung pakis walahar .. curug cigentis
Ngaronjatkeun pangwangunan
Ngamumule kasenian
Indah tertib aman bersih
Tujuan kota karawang

Karawang tandang makalang
Ngawangun sagala widang
Karawang kota karawang
Berjuang gagah pertengtang

Karawang tandang makalang
Ngawangun sagala widang
Mugia sing tinekanan
Cita-cita na karawang
Sing laksana sagala anu di seja

Lirik Lagu Yang Terkait:
Kota Karawang – Yores

Temukan Mp3 Kang Yores – Kota Karawang