Lirik Lagu Jihan Audy – Yowis Sorry

By | March 20, 2022
Jihan Audy - Yowis Sorry

Yowis sorry, ora niat nglarani
Ati iki wes ono sing nduweni
Ketimbang mengko kowe sing loro
Mendingan saiki kowe lungo

Yowis sorry, kesel aku ngandani
Ati iki ora bakal tak bagi
Ra bakal atiku keno gudo
Aku tetep setyo, ora gampang leno

Bola bali aku ngandani, aku ra ngapusi
Yen aku iki uwes ono sing nduweni
Mbok ojo nyeraki, lan ojo nyenengi
Ketimbang loro ati aku ra pengen ngerti

Yen aku ngadoh kowe tulung ojo nyerak
Aku ra goroh bojoku luweh galak
Yen aku wegah tulung kowe ojo mekso
Opo yo susah golek tresno sing liyo

Yowis sorry, ora niat nglarani
Ati iki wes ono sing nduweni
Ketimbang mengko kowe sing loro
Mendingan saiki kowe lungo

Yowis sorry, kesel aku ngandani
Ati iki ora bakal tak bagi
Ra bakal atiku keno gudo
Aku tetep setyo, ora gampang leno

Kowe uwes ojo nawani tresno sing keloro
Mergo aku iki raiso ngelarani bojo
Mbok yo wes mandek yen ono dalan rusak
Ojo mikir cendek timbang akhire ra penak

Kowe ojo seneng dadi barang payu
Mergo nguyak ben dadi uwong ketelu
Becicik ketitik olo mesti ketoro
Ojo dumeh tau disio njur seneng gudo

Yowis sorry, ora niat nglarani
Ati iki wes ono sing nduweni
Ketimbang mengko kowe sing loro
Mendingan saiki kowe lungo

Yowis sorry, kesel aku ngandani
Ati iki ora bakal tak bagi
Ra bakal atiku keno gudo
Aku tetep setyo, ora gampang leno

Wes ojo ganggu aku, aku ra bakal kerayu
Maaf aku wes payu..
Saiki lalekno aku,
Guwangen kuwi rosomu..
Aku du jodohmu.

Yowis sorry, ora niat nglarani
Ati iki wes ono sing nduweni
Ketimbang mengko kowe sing loro
Mendingan saiki kowe lungo

Yowis sorry, kesel aku ngandani
Ati iki ora bakal tak bagi
Ra bakal atiku keno gudo
Aku tetep setyo, ora gampang leno

Lirik Lagu Yang Terkait:
Jihan Audy – Yowis Sorry

Temukan Mp3 Jihan Audy – Yowis Sorry