Lirik Lagu Jihan Audy Feat. Paijo Londo – Tresno Kedua

By | March 17, 2022
Jihan Audy Feat. Paijo Londo - Tresno Kedua

Dek jalok waktu sejam wae
Dinggo ketemu ro kowe
Sejatine aku kangen kowe

Senajan aku iki uwes duwe bojo
Nanging kenopo awakku iso tresno ro sliramu

Mas sing gede pangapuramu
Aku rung iso ketemu
Mergo aku wedi ro bojomu

Waktu pertama kali kita berdua bertemu
Esem gemuyumu iso gawe seneng atiku

Opo iki seng jenenge tresno ke loro
Sak bendino pikiranku mikirne awakmu
Ojo ngono to mas elingo karo bojomu
Aku rela menjadi selir hatimu

Mas sing gede pangapuramu
Aku rung iso ketemu
Mergo aku wedi ro bojomu

Waktu pertama kali kita berdua bertemu
Esem gemuyumu iso gawe seneng atiku

Opo iki seng jenenge tresno ke loro
Sak bendino pikiranku mikirne awakmu
Ojo ngono to mas elingo karo bojomu
Aku rela menjadi selir hatimu

Opo iki seng jenenge tresno ke loro
Sak bendino pikiranku mikirne awakmu
Ojo ngono to mas elingo karo bojomu
Aku rela menjadi selir hatimu
Aku rela menjadi selir hatimu

Lirik Lagu Yang Terkait:
Jihan Audy Feat Paijo Londo – Tresno Kedua

Temukan Mp3 Jihan Audy Feat. Paijo Londo – Tresno Kedua