Lirik Lagu IWAN KURNIAWAN Ft DAMARA DE – KONCOKU PILIHANMU

By | July 23, 2021
IWAN KURNIAWAN Ft DAMARA DE - KONCOKU PILIHANMU

Perih rasane atiku
Nalikane aku krungu
Koe medot aku
Mergo koncoku pilihanmu
Ning atimu

Mas sing gede pangapuramu
Yen iki dudu karepku
Mergo wong tuaku
Ora setuju ro awakmu
Dadi jodoku

Reff:
Opo iki uwes takdire
Aku pisah karo koe
Mergo wes ono liane
Koncoku dewe

Remuk ati iki rasane
Tresnoku mung cukup semene
Mugo oleh gantine
Koyo sing tok karepke

Mas sing gede pangapuramu
Yen iki dudu karepku
Mergo wong tuaku
Ora setuju ro awakmu
Dadi jodoku

Reff:
Opo iki uwes takdire
Aku pisah karo koe
Mergo wes ono liane
Koncoku dewe

Remuk ati iki rasane
Tresnoku mung cukup semene
Mugo oleh gantine
Koyo sing tok karepke

Tak pasrahke doso lan luputku
Yen iki pancen aku sing kleru
Tak jalok awakmu
Sing gede pangapuramu karo aku..

Lirik Lagu Yang Terkait:
KONCOKU PILIHANMU – IWAN KURNIAWAN Ft DAMARA DE

Temukan Mp3 IWAN KURNIAWAN Ft DAMARA DE – KONCOKU PILIHANMU