Lirik Lagu Is Haryanto – Kasmaran

By | March 18, 2022
Is Haryanto - Kasmaran

Yen arep crita karo sopo
Yen ora crita kok tambah nelangsa
Ooo soyo suwe kok ngene rasane
Saben dina ketok ketoken wae

Yen ora sambat wis ra kuat
Arep njaluk tulung
Bingung olehku nembung
Nganti suk kapan nyimpen rasa iki
Kasmaran kenyo kang kepati-pati

Tindak-tanduke kalem ra digawe
Laran eseme nggregetake
Yoben mung mgimpi aku trimo
Yen ati iki bisa dadi lega
Deweke teko lan kondo yen trisna
Piya-piye aku pasrah lan lila

Yen ora sambat wis ra kuat
Arep njaluk tulung
Bingung olehku nembung
Nganti suk kapan nyimpen rasa iki
Kasmaran kenyo kang kepati-pati

Tindak-tanduke kalem ra digawe
Laran eseme nggregetake
Yoben mung mgimpi aku trimo
Yen ati iki bisa dadi lega
Deweke teko lan kondo yen trisna
Piya-piye aku pasrah lan lila

Lirik Lagu Yang Terkait:
Kasmaran – Is Haryanto

Temukan Mp3 Is Haryanto – Kasmaran