Lirik Lagu Irwan Putra – Tanpo Balesmu

By | August 20, 2021
Irwan Putra - Tanpo Balesmu

Bener
Aku mbiyen tau ono roso
Nanging uwis suwe tak lalekno
Mergo jawabmu ra ono

Bener
Aku mbiyen tau nandur tresno
Nanging sing tak oleh mung kuciwo
Soyo jeru malah loro

Sakjane aku ra pengen ngeleng-eleng
Mergane tak anggep uwis ora penting
Cukup tak pendeme dewe lalekke wae

Reff:
Wes ra ono guno saiki kowe moro
Nakokke roso sek uwes tak lalekno
Rosoku wes mati tresno tak ilangi
Aku sadar diri

Kowe ora ngrasakke mendem roso dewe
Kepiye larane ora tau digape
Tresno seng tulus nggo kowe
Ratau mbok bales senadyan sitik wae

Bener
Aku mbiyen tau nandur tresno
Nanging sing tak oleh mung kuciwo
Soyo jeru malah loro

Sakjane aku ra pengen ngeleng-eleng
Mergane tak anggep uwis ora penting
Cukup tak pendeme dewe lalekke wae

Reff:
Wes ra ono guno saiki kowe moro
Nakokke roso sek uwes tak lalekno
Rosoku wes mati tresno tak ilangi
Aku sadar diri

Kowe ora ngrasakke mendem roso dewe
Kepiye larane ora tau digape
Tresno seng tulus nggo kowe
Ratau mbok bales senadyan sitik wae..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Irwan Putra – Tanpo Balesmu

Temukan Mp3 Irwan Putra – Tanpo Balesmu