Lirik Lagu Intan Chacha – Sambel Korek

By | July 15, 2021
Intan Chacha - Sambel Korek

Sambele korek
Dicampuri karo pete
Mbesuk ngantio tuwek
Aku sayang karo kowe

Lawuhe peyek
Ditambahi jangan pare
Rasane pengen ndemek
Nyawang kowe aduh manise

Sambele korek
Dicampuri karo pete
Mbesuk ngantio tuwek
Aku sayang karo kowe

Lawuhe peyek
Ditambahi jangan pare
Sayangku ra entek-entek
Kanggo kowe selawase

Reff:
Ora ribet tresnoku karo kowe
Kalem-kalem penting gawe ayem
Ora ruwet tresnoku karo kowe
Kowe sayang aku luweh sayang
Ojo dinggo dolanan

Sambele korek
Dicampuri karo pete
Mbesuk ngantio tuwek
Aku sayang karo kowe

Lawuhe peyek
Ditambahi jangan pare
Rasane pengen ndemek
Nyawang kowe aduh manise

Sambele korek
Dicampuri karo pete
Mbesok ngantio tuwek
Aku sayang karo kowe

Lawuhe peyek
Ditambahi jangan pare
Sayangku ra entek-entek
Kanggo kowe selawase

Reff:
Ora ribet tresnoku karo kowe
Kalem-kalem penting gawe ayem
Ora ruwet tresnoku karo kowe
Kowe sayang aku luweh sayang
Ojo dinggo dolanan..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Intan Chacha – Sambel Korek

Temukan Mp3 Intan Chacha – Sambel Korek