Lirik Lagu Intan Chacha – Gelang Kalung

By | December 23, 2019
Lirik Lagu Intan Chacha - Gelang Kalung

Gelang kalung sing tak tompo
Ngelingake jamane semono
Naliko biyen biyene
Tresno aku nganti sak lawase

Opo kowe ra kelingan
Janji pengen urip bebarengan
Bendino amung tak roso
Opo pancen sliramu ra kroso

Opo sliramu ra getun
Mung rekoso urip ono nggunung
Bungah susah dilakoni
Yen rezeki ono sing maringi

Gelang kalung dadi saksi
Mugo sliramu ra bakal nyidrani
Wiwit ndunyo nganti akhir
Duh wong bagus sing tak pikir pikir

Gelang kalung sing tak tompo
Ngelingake jamane semono
Naliko biyen biyene
Tresno aku nganti sak lawase

Opo kowe ra kelingan
Janji pengen urip bebarengan
Bendino amung tak roso
Opo pancen sliramu ra kroso

Opo sliramu ra getun
Mung rekoso urip ono nggunung
Bungah susah dilakoni
Yen rezeki ono sing maringi

Gelang kalung dadi saksi
Mugo sliramu ra bakal nyidrani
Wiwit ndunyo nganti akhir
Duh wong bagus sing tak pikir pikirrn

Lirik Lagu Yang Terkait:
Intan Chacha – Gelang Kalung

Temukan Mp3 Intan Chacha – Gelang Kalung