Lirik Lagu INTAN CHACHA – BANDUL KUNCI

By | December 29, 2019
Lirik Lagu INTAN CHACHA - BANDUL KUNCI

Sak kurepe Langit Sak Lumahe Bumi
Mung Sliramu Kangmas
Wong Sing Tak Tresnani
Aku Tansah Eling Tondo Katresnanmu
Bandul Kunci Kembang Mawar Biru

Nadyan Mung Sepele Gede Paedaeh
Yen Tho Aku Loro Pinongko Tambane
Bandul Kunci Iki Tetep Tak Openi
Mugi Dadi Panglipure Ati

Bandul Kunci Kembang Mawar Biru
Rino Wengi Tumepel Dodoku
Bandul Kunci Kembang Mawar Biru
Keno Kanggo Tombone Kangenku

Saiki Kuncimu Wes Ono Bandule
Mung Kari Ngenteni Baline Gemboke
Gembok Karo Kunci Kudu Dadi Siji
Duh Wong Bagus Kuncimu Tak Enteni

Sak kurepe Langit Sak Lumahe Bumi
Mung Sliramu Kangmas
Wong Sing Tak Tresnani
Aku Tansah Eling Tondo Katresnanmu
Bandul Kunci Kembang Mawar Biru

Nadyan Mung Sepele Gede Paedaeh
Yen Tho Aku Loro Pinongko Tambane
Bandul Kunci Iki Tetep Tak Openi
Mugi Dadi Panglipure Ati

Bandul Kunci Kembang Mawar Biru
Rino Wengi Tumepel Dodoku
Bandul Kunci Kembang Mawar Biru
Keno Kanggo Tombone Kangenku

Saiki Kuncimu Wes Ono Bandule
Mung Kari Ngenteni Baline Gemboke
Gembok Karo Kunci Kudu Dadi Siji
Duh Wong Bagus Kuncimu Tak Enteni

Lirik Lagu Yang Terkait:
Intan Chacha – Bandul Kunci

Temukan Mp3 INTAN CHACHA – BANDUL KUNCI