Lirik Lagu Ikko – KAMANA

By | April 2, 2022
Ikko - KAMANA

Kamana.. dimana..
Panutan taya wartosna
Kamana.. dimana..
Abdi milari salira
Dianti-anti salami-lami
Waktos….. nu teu pasti

Kamana.. dimana..
Dimana atuh ayeuna
Kamana.. dimana..
Abdi neupangan salira
Kembangna ati
Panutan pasti
Enggal…. mulih deui

Kamana panutan abdi
Ieu abdi nganti-nganti
Lamunan siang jeung weungi
Salira tos mulang deui

Dimana panutan rasa
Anu teu aya wartosna
Abdi nandangan tunggara
Aduh panutan

Kamana.. dimana..
Dimana atuh ayeuna
Kamana.. dimana..
Abdi neupangan salira
Kembangna ati
Panutan pasti
Enggal…. mulih deui

Kamana panutan abdi
Ieu abdi nganti-nganti
Lamunan siang jeung weungi
Salira tos mulang deui

Dimana panutan rasa
Anu teu aya wartosna
Abdi nandangan tunggara
Aduh… panutan

Kamana.. dimana..
Panutan taya wartosna
Kamana.. dimana..
Abdi milari salira
Dianti-anti salami-lami
Waktos….. nu teu pasti

Kamana.. dimana..
Aduh dimana.

Lirik Lagu Yang Terkait:
Ikko – Kamana

Temukan Mp3 Ikko – KAMANA