Lirik Lagu HERY RECEH – NEPAL VAN JAVA (NINGGAL AKU)

By | August 28, 2021
HERY RECEH - NEPAL VAN JAVA (NINGGAL AKU)

Iseh kroso kowe nggandeng tanganku
Asrepe angin mlebu neng rogoku
Kelingan neng kene
Saiki mbok tinggalke
Loro ati iki mbekas ning dodo

Endah ing deso iki
Ketok gebyaring kutho
Kutho magelang sing koyo lintang
Rungokno roso geloku

Reff:
Kowe tak tresnani
Neng ngopo ninggal aku
Opo kowe ora nduwe ati
Nepal van java
Neng lereng gunung sumbing
Howo adem tansah gawe eling

Iseh kroso kowe nggandeng tanganku
Asrepe angin mlebu neng rogoku
Kelingan neng kene
Saiki mbok tinggalke
Loro ati iki mbekas ning dodo

Endah ing deso iki
Ketok gebyaring kutho
Kutho magelang sing koyo lintang
Rungokno roso geloku ooho

Reff:
Kowe tak tresnani
Neng ngopo ninggal aku
Opo kowe ora nduwe ati
Nepal van java
Neng lereng gunung sumbing
Howo adem tansah gawe eling

Kowe tak tresnani
Neng ngopo ninggal aku
Opo kowe ora nduwe ati
Nepal van java
Neng lereng gunung sumbing
Howo adem tansah gawe eling

Nepal van java
Neng lereng gunung sumbing
Howo adem tansah gawe eling
Howo adem gawe atiku ayem..

Lirik Lagu Yang Terkait:
HERY RECEH – NEPAL VAN JAVA NINGGAL AKU

Temukan Mp3 HERY RECEH – NEPAL VAN JAVA (NINGGAL AKU)