Lirik Lagu Hery Receh Feat Adi Purwan – Tak Tresnani

By | July 14, 2021
Hery Receh Feat Adi Purwan - Tak Tresnani

Kowe biyen kabeh wes ngerteni
Loro ati sing tak rasakne
Esuk gundah sore bubrah
Mangan turu ora penak
Di tinggal sing tak tresnani

Nganti seprene kowe tetep ono
Ngancani saben wektuku
Loro iki biyen jeru
Koyo koyo ora mari
Kowe sing iso nambani

Reff:
Ora bakal tak lalekne
Kabeh tuluse perhatianmu
Kowe konco paling ngerti
Kabeh perihe ning ati
Saiki wes iso mari

Ora bakal tak sia siane
Ikhlase pengorbananmu
Kowe ngerti sak kabehe
Uripku opo anane
Kowe pantes tak tresnani

Nganti seprene kowe tetep ono
Ngancani saben wektuku
Loro iki biyen jeru
Koyo koyo ora mari
Kowe sing iso nambani

Kowe kabeh ngerti
Kowe kabeh lilo
Gelem ngancani aku opo anane

Reff:
Ora bakal tak lalekne
Kabeh tuluse perhatianmu
Kowe konco paling ngerti
Kabeh perihe ning ati
Saiki wes iso mari

Ora bakal tak sia siane
Ikhlase pengorbananmu
Kowe ngerti sak kabehe
Uripku opo anane
Kowe pantes tak tresnani

Kowe ngerti sak kabehe
Uripku opo anane
Kowe pantes tak tresnani..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Hery Receh Feat Adi Purwan – Tak Tresnani

Temukan Mp3 Hery Receh Feat Adi Purwan – Tak Tresnani