Lirik Lagu Happy Asmara – Salah

By | April 3, 2022
Happy Asmara - Salah

Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek’e

Aku ngerti aku iki sopo
Arep tresno aku wedi doso
Arep sambat nanging karo sopo
Aku ngerti kowe ndek’e wong liyo

Sepurane yen aku iki salah
Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
Arep tak selehne aku ora iso
Lek tak angkat aku soyo loro

Reff :
Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek’e

Sepurane yen aku iki salah
Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
Arep tak selehne aku ora iso
Lek tak angkat aku soyo loro

Reff :
Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek’e

Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek’e
Masio kowe wes duwene dek’e..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Yeni Inka – Salah, Happy Asmara – Salah

Temukan Mp3 Happy Asmara – Salah