Lirik Lagu Happy Asmara – Ninggal Tatu

By | September 28, 2020

Happy Asmara - Ninggal Tatu

Roso rasaning kangenku
Mung sliramu memanik ing atiku
Prasetiaku tresno temuko patiku
Cintaku hanyalah untukmu

Roso rasaning tresnoku
Ora ngiro jebol lamis sliramu
Saben dino ngelarani batinku
Lungomo tanpo pamit ninggal aku

Ninggal tatu, sliramu ninggal tatu
Tego tegone atimu gawe tatu
Loro larane batinku
Koyo kesekso selawas uripku

Sesat udan gludok mongso ketigo
Ora ngiro kancaku dadi sisehmu

Roso rasaning kangenku
Mung sliramu memanik ing atiku
Prasetiaku tresno temuko patiku
Cintaku hanyalah untukmu

Roso rasaning tresnoku
Ora ngiro jebol lamis sliramu
Saben dino ngelarani batinku
Lungomo tanpo pamit ninggal aku

Ninggal tatu, sliramu ninggal tatu
Tego tegone atimu gawe tatu
Loro larane batinku
Koyo kesekso selawas uripku

Sesat udan gludok mongso ketigo
Ora ngiro kancaku dadi sisehmu

Ninggal tatu, sliramu ninggal tatu
Tego tegone atimu gawe tatu
Loro larane batinku
Koyo kesekso selawas uripku

Sesat udan gludok mongso ketigo
Ora ngiro kancaku dadi sisehmu
Ora ngiro kancaku dadi sisehmu

Lirik Lagu Yang Terkait:
Ninggal Tatu – Happy Asmara, Happy Asmara – Ninggal Tatu

Temukan Mp3 Happy Asmara – Ninggal Tatu