Lirik Lagu GUNG’S OFFICIAL – NGUGEMI JANJI

By | August 16, 2021
GUNG'S OFFICIAL - NGUGEMI JANJI

Ademe banyu grimis
Sing tumetes wengi iki
Mung tansah ngelingke
Sliramu sing ngucap janji
Janji arep ngerteni
Janji arep nggemateni
Ning nyatane aku mbok blenjani

Wes genep setahun dino iki
Koe lungo blas ra pamit ra ngabari
Wes mblenjani janji
Seng tekan saiki iseh tak ugemi

[cewek]
Kangmas pepujaning ati
Tulung sepuranen awakku iki
Seng tekan saiki durung
Iso nepati janji
Tak jaluk koe ngerti
Kahanan urepku iki

Reff:
Salahku opo kurangku sepiro
Mbok tulong omongo
Ojo waton ninggal lungo
Aku wes rekoso
Tambah mbok tinggal lungo
Yowes tak lilakno
Tak kuat-kuatno

[cewek]
Kangmas pepujaning ati
Tulung sepuranen awakku iki
Seng tekan saiki durung
Iso nepati janji
Tak jaluk koe ngerti
Kahanan urepku iki

Reff:
Salahku opo kurangku sepiro
(ora salah ora ono..)
Mbok tulong omongo
Ojo waton ninggal lungo
Aku wes rekoso
Tambah mbok tinggal lungo
Yowes tak lilakno
Tak kuat-kuatno
(ha a a a aa..)

Salahku opo kurangku sepiro
(ora salah ora ono..)
Mbok tulong omongo
Ojo waton ninggal lungo
Aku wes rekoso
Tambah mbok tinggal lungo
Yowes tak lilakno tak kuat-kuatno
Yowes tak lilakno tak kuat-kuatno..

Lirik Lagu Yang Terkait:
NGUGEMI JANJI – GUNG S OFFICIAL

Temukan Mp3 GUNG’S OFFICIAL – NGUGEMI JANJI