Lirik Lagu Gita Selviana Ft. Raja Panci – Reganono Atiku

By | August 31, 2021
Gita Selviana Ft. Raja Panci - Reganono Atiku

Tekamu koyo ngimpi
Ibarat embun sing nelesi
Anugerah soko gusti
Dadi dalan sing madangi
Ati iki

Isuk awan lan bengi
Mung kowe sing tak roso
Aku mung iso
Berharap kowe teko

Senajan kowe
Mesti ngla..rani
Ora tau nganggep aku iki
Hoo woo

Reff:
Sawangen aku iki
Reganono atiku sing berjuang
Aku nang kene tansah sabar
Senajan sabar mesti kok tolak

Tapi kowe ra ngerti
Sak jeroning atiku iki
Sing tansah angenteni esemmu

Isuk awan lan bengi
Mung kowe sing tak roso
Aku mung iso
Berharap kowe teko

Senajan kowe
Mesti ngla..rani
Ora tau nganggep aku iki
Hoo woo

Reff:
Sawangen aku iki
Reganono atiku sing berjuang
Aku nang kene tansah sabar
Senajan sabar mesti kok tolak

Tapi kowe ra ngerti
Sak jeroning atiku iki
Sing tansah angenteni esemmu

Sawangen aku iki
Reganono atiku sing berjuang
Aku nang kene tansah sabar
Senajan sabar mesti kok tolak

Tapi kowe ra ngerti
Sak jeroning atiku iki
Sing tansah angenteni esemmu
Hu uuu..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Gita Selviana Ft Raja Panci – Reganono Atiku

Temukan Mp3 Gita Selviana Ft. Raja Panci – Reganono Atiku