Lirik Lagu Ginda Bima – Solo Ninggal Janji

By | August 14, 2021
Ginda Bima - Solo Ninggal Janji

Tegone kowe medotke tresno
Gampang men ngomong koyo ngono
Opo tresnaku isih kurang
Opo ra kelingan janji sing bok ucap

Piye karepmu kudu piye
Bondo tresno yowes tak kekne
Kurang opo meneh tresnaku
Aku wong lanang yo nduwe perasaan

Wes cukup awakmu nglarani aku
Yen uwes ngene aku mung ikhlas wae

Reff:
Stadion manahan
Mlaku bareng gandengan tangan
Nalikane kowe aku bebarengan

Sepanjang dalan iki
Purwosari slamet riyadi
Panggon saksi
Awakdewe dadi siji

Piye karepmu kudu piye
Bondo tresno yowes tak kekne
Kurang opo meneh tresnaku
Aku wong lanang yo nduwe perasaan

Wes cukup awakmu nglarani aku
Yen uwes ngene aku mung ikhlas wae

Reff:
Stadion manahan
Mlaku bareng gandengan tangan
Nalikane kowe aku bebarengan

Sepanjang dalan iki
Purwosari slamet riyadi
Panggon saksi
Awakdewe dadi siji

Reff:
Stadion manahan
Mlaku bareng gandengan tangan
Nalikane kowe aku bebarengan

Sepanjang dalan iki
Purwosari slamet riyadi
Panggon saksi
Awakdewe dadi siji

Selamat tinggal sayang
Ku’ucapkan selamat jalan
Semoga kau bahagia dengan dia

Lirik Lagu Yang Terkait:
Solo Ninggal Janji – Ginda Bima, Arnilla Putri – Solo Ninggal Janji

Temukan Mp3 Ginda Bima – Solo Ninggal Janji