Lirik Lagu Geng Bariman – Kuli Bangunan

By | June 26, 2022
Geng Bariman - Kuli Bangunan

Telung taun aku kenal kowe
Hubungane podo rakete
Bapak ibu kabeh wis setuju
Kepingin nduwe mantu aku

Kowe seneng aku yo seneng
Podo-podo nduweni tresno
Sumpah janji ning pinggir kali
Nanging saiki kowe sing ngingkari

Tak belani dek/maz kerjo bangunan/prt
Ora perduli panas lan udan
Tak belani dek kerjo bangunan
Demi tresno marang sliramu

Aku ora nyono kowe arep ngono
Tego temen kowe ninggalno aku
Aku ora nyono kowe arep ngono
Tego temen kowe ninggalno aku

Telung taun aku kenal kowe
Hubungane podo rakete
Bapak ibu kabeh wis setuju
Kepingin nduwe mantu aku

Kowe seneng aku yo seneng
Podo-podo nduweni tresno
Sumpah janji ning pinggir kali
Nanging saiki kowe sing ngingkari

Tak belani dek kerjo bangunan
Ora perduli panas lan udan
Tak belani dek/maz kerjo bangunan /prt
Demi tresno marang sliramu

Aku ora nyono kowe arep ngono
Tego temen kowe ninggalno aku
Aku ora nyono kowe arep ngono
Tego temen kowe ninggalno aku

Lirik Lagu Yang Terkait:
Geng Bariman – Kuli Bangunan

Temukan Mp3 Geng Bariman – Kuli Bangunan