Lirik Lagu Fanny Sabila – Anak Yatim

By | February 5, 2022
Fanny Sabila - Anak Yatim

Deudeuh anjeun anak yatim
Kaum duafa katalangsara
Asih indung bapak
Kiwari tos teu aya
Hirup pahatu lalis nungeli..iii..ii..s
Nungelis…

Kasadaya jalmi aya
Naha arnjeun henteu malire
Na arnjeun rek tega
Poho parintah agama

Tuh tingali duafa katalangsara..aaa..aa.
Piraku rek tega …

Kamana atuh kamana anu benghar
Anak yatim keur prihatin
Tisaha atuh tisaha anak yatim
Miharep deudeuh citresna

Ya allah mugi maparin kakiatan
Anak yatim sing sabar tawakal
Mugia ginulur bagja keur sadaya
Kenging rido nu kawasa
Duh nu balenghar mugia taat agama.

Kasadaya jalmi aya
Naha arnjeun henteu malire
Na anjeun rek tega
Poho parentah agama

Tuh tingali duafa katalangsara..aaa..aa.
Piraku rek tega…

Kamana atuh kamana anu benghar
Anak yatim keur prihatin
Tisaha atuh tisaha anak yatim
Miharep deudeuh citresna

Ya allah mugi maparin kakiatan
Anak yatim sing sabar tawakal
Mugia ginulur bagja keur sadaya
Kenging rido nu kawasa
Duh nu balenghar mugia taat agama.

Kamana atuh kamana anu benghar
Anak yatim keur prihatin
Tisaha atuh tisaha anak yatim
Miharep deudeuh citresna

Ya allah mugi maparin kakiatan
Anak yatim sing sabar tawakal
Mugia ginulur bagja keur sadaya
Kenging rido nu kawasa
Duh nu balenghar mugia taat agama

Lirik Lagu Yang Terkait:
Fanny Sabila – ANAK YATIM

Temukan Mp3 Fanny Sabila – Anak Yatim