Lirik Lagu Fahri Khusnara – Sambatan Ati

By | July 30, 2021
Fahri Khusnara - Sambatan Ati

Cerito biyen jaman aku
Kenal ro koe
Cerak atine ning adoh ragane
Aku ngerti karepmu
Sak madyone tresnoku
Separomu wes ono ning aku

Rakuat ati nyawang koe
Gandeng ro dekne
Ning kepie
Gelem ra gelem, yo koyo ngene
Kasunyatan anane
Tresno ngendiko liyo
Pengarepku mung dadi kenangan

Reff:
Meh sambat ro sopo yen kelingan
Pas kelangan kowe sing tak sayang
Kangen ning ati raiso nduweni

Sambat ro sopo (ro gusti..)
Mbatin rogo iki rapengen mbaleni
Mendem roso loro nggerus
Ning dodo

Rakuat ati nyawang koe
Gandeng ro dekne
Ning kepie
Gelem ra gelem, yo koyo ngene
Kasunyatan anane
Tresno ngendiko liyo
Pengarepku mung dadi kenangan

Reff:
Meh sambat ro sopo yen kelingan
Pas kelangan kowe sing tak sayang
Kangen ning ati raiso nduweni

Sambat ro sopo (ro gusti..)
Mbatin rogo iki rapengen mbaleni
Mendem roso loro nggerus
Ning dodo
Mendem roso loro nggerus
Ning dodo..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Fahri Khusnara – Sambatan Ati

Temukan Mp3 Fahri Khusnara – Sambatan Ati