Lirik Lagu EVIE TAMALA – CUMANTEL BAE

By | April 3, 2022
EVIE TAMALA - CUMANTEL BAE

Langgeng galindeung katineung
Manteg galeuhna kadeudeuh urang
Nu endah mamanis ka asih
Nu endah leahna kanyaah
Nu endah kageugeut kadeudeuh
Duh engkang

Manjang nyimpayna kaheman
Natrat nyandingna kacinta urang
Nu endah teu weleh mepende
Nu endah nu masket na hate
Nu endah teu weleh cumantel
Duh engkang

* sanajan urang paanggang
Sanajan urang pajauh.
Tapi hate cumantel bae
Aduh engkang
Sanajan urang paturai
Sanajan urang papisah
Tapi cinta… manteng bae

Teu beunang dihalang-halang
Teu beunang diulah-ulah
Teu beunang dibebenjoken
Aduh engkang

Manjang nyimpayna kaheman
Natrat nyandingna kacinta urang
Nu endah teu weleh mepende
Nu endah nu masket na hate
Nu endah teu weleh cumantel
Duh engkang

* sanajan urang paanggang
Sanajan urang pajauh
Tapi hate cumantel bae
Aduh engkang

Sanajan urang paturai
Sanajan urang papisah
Tapi cinta… manteng bae
Teu beunang dihalang-halang
Teu beunang diulah-ulah
Teu beunang dibebenjoken
Aduh engkang

Lirik Lagu Yang Terkait:
CUMANTEL BAE – Evie Tamala

Temukan Mp3 EVIE TAMALA – CUMANTEL BAE