Lirik Lagu EVIE TAMALA – Angin Peuting

By | April 17, 2022
EVIE TAMALA - Angin Peuting

Kembang cinta
Nungarias impenan
Datang unggal peuting
Teu weleh diondang
Hate asa diparende
Pikiran ngalayang jauh ngawang ngawang

Angin peuting
Cing ulah cararicing
Geura pang dugikeun
Salam ka manehna
Tembang tembang tina hate
Anu ngondang rasa pinuh pangharepan

Bulan bentang
Cing gera uningakeun
Ieu hate abdi leber ku kanyaah

Bulan bentang
Cing gera pang rakeutkeun
Hate pang beungkeutkeun
Ku rasa ka deudeuh
Jajapkeun geura jajapkeun
Cinta anu suci

Kembang cinta
Nungarias impenan
Datang unggal peuting
Teu weleh diondang
Hate asa diparende
Pikiran ngalayang jauh ngawang ngawang

Angin peuting
Cing ulah cararicing
Geura pang dugikeun
Salam ka manehna
Tembang tembang tina hate
Anu ngondang rasa pinuh pangharepan

Bulan bentang
Cing geura uningakeun
Ieu hate abdi leber ku kanyaah

Bulan bentang
Cing gera pang rakeutkeun
Hate pang beungkeutkeun
Ku rasa ka deudeuh
Jajapkeun geura jajapkeun
Cinta anu suci

Datangkeun geura datangkeun
Cinta anu suci

Lirik Lagu Yang Terkait:
Evie Tamala – Angin Peuting

Temukan Mp3 EVIE TAMALA – Angin Peuting