Lirik Lagu Eny Sagita – Wujude Roso

By | June 25, 2022
Eny Sagita - Wujude Roso

Batin sun roso perih perihe seneng
Samendale ati nisun dung nyawang riko
Roso ngeman-ngeman noring dodo
Kepingine sun rumati nong njero ati

Kangen hang sun songgo iki tondone roso
Ojo sampek riko gawe isun ngersulo
Wedi kelangan riko pancenne ono
Sun njaluk rumaten welas isun

Iki tondone welas isun
Wujute roso mung kanggo riko
Mugo welase riko terimo
Myakne isun lego sing nyesek nong dodo
Iki wujute roso iki wujute roso

Kangen hang sun songgo iki tondone roso
Ojo sampek riko gawe isun ngersulo
Wedi kelangan riko pancenne ono
Sun njaluk rumaten welas isun

Iki tondone welas isun
Wujute roso mung kanggo riko
Mugo welase riko terimo
Myakne isun lego sing nyesek nong dodo

Iki wujute roso iki wujute roso
Iki wujute roso iki wujute roso

Lirik Lagu Yang Terkait:
Dhevy Geranium – Wujute Roso Reggae Version, Eny Sagita – Wujute Roso, Happy Asmara – Wujute Roso

Temukan Mp3 Eny Sagita – Wujude Roso