Lirik Lagu Eny Sagita – Jomblo Kesekso

By | January 19, 2022
Eny Sagita - Jomblo Kesekso

Ngenes tenan nek di rasakno
Awan bengi kerjo ming golekne sopo
Nganti kebal aku di ece konco
Kok rung rabi padahal aku wes tuwo

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

Lirik Lagu Yang Terkait:
Eny Sagita – Jomblo Kesekso

Temukan Mp3 Eny Sagita – Jomblo Kesekso