Lirik Lagu Eny Sagita – Gusti Ora Sare

By | January 12, 2020
Lirik Lagu Eny Sagita - Gusti Ora Sare

Be-jo ciloko..
soro lan mukti..
Wis ginari..s kang dumadi
Loro ati iki, kowe sing natoni
Ben tak tompo, le-lakon iki..

Gusti ra sare, tansah ngulatke
Tutugno a..nggonmu ngece
Ati seje lambe, sing kok ucapake
Ora nyono.. ngene dadine…

Gusti ora sare..
Ngerti sa’kabehe…
Gusti ora sare..
ngerti sak’nyatane…

Sing salah aku.. opo kowe..
Sing salah aku.. opo kowe…

Gusti ra sare, tansah ngulatke
Tutugno a..nggonmu ngece
Ati seje lambe, sing kok ucapake
Ora nyono.. ngene dadine…

Gusti ora sare..
Ngerti sa’kabehe…
Gusti ora sare..
ngerti sak’nyatane…

Gusti ora sare..
Ngerti sa’kabehe…
Gusti ora sare..
ngerti sak’nyatane…

Sing salah aku.. opo kowe..
Sing salah aku.. opo kowe…

Lirik Lagu Yang Terkait:
Eny Sagita Gusti Ora Sare, Nella Kharisma – Gusti Ora Sare

Temukan Mp3 Eny Sagita – Gusti Ora Sare