Lirik Lagu Emily Young – Padahal Aku Sayang

By | August 9, 2021
Emily Young - Padahal Aku Sayang

Ojo isine gawe ati iki loro
Sing tak jaluk mung ngertio
Ojo mung biso ngelarani batinku
Sing tak jalok mung tresnomu

Umpomo kowe iki njalok sepuro
Aku ikhlas tansah nerimo

Tresnoku sing tau nduweni
Ning njero rogo iki
Kangenku iki akeh banget
Ning awakmu

Padahal aku sungguh sayang
Padahal aku tresno
Uripku mung kanggo sliramu

Padahal aku setia
Padahal aku rela
Uripku mung kanggo sliramu

Ojo isine gawe ati iki loro
Sing tak jaluk mung ngertio
Ojo mung biso ngelarani batinku
Sing tak jalok mung tresnomu

Umpomo kowe iki njalok sepuro
Aku ikhlas tansah nerimo

Tresnoku sing tau nduweni
Ning njero rogo iki
Kangenku iki akeh banget
Ning awakmu

Padahal aku sungguh sayang
Padahal aku tresno
Uripku mung kanggo sliramu

Padahal aku setia
Padahal aku rela
Uripku mung kanggo sliramu
Uripku mung kanggo sliramu..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Emily Young – Padahal Aku Sayang

Temukan Mp3 Emily Young – Padahal Aku Sayang