Lirik Lagu EMEK ARYANTO – DI PISAH MERTUA

By | February 11, 2022
EMEK ARYANTO - DI PISAH MERTUA

Wong lanang lara atine
Takon salah di pegat rabine
Batin nangis bli metu banyu mata~
Rumah tangga di pisah mertua ~

Wong wadon nutup matane
Kaya bli melas karo anake
Ngorbanaken cinta, karna hasutan
Rumah tangga hancur langka lantaran
Kaya glédég ketiga
Sira jaluk pegat tamban
Pasti kenang hasutan
Wong ketelu ning guri layar ~
Wong lanang lara atine ~

Memang jodoh kuasa ilahi ~
Dudu perpisahan sing tek getuni
Tapi yen deleng anakan
Bli tega dadi korban ~

Ora ribut ora tukaran ~
Wi-ngi masih sayang sayangan
Sekien ketekan
Surat sing pengadilan ~
Wong lanang lara atine ~

Memang jodoh kuasa ilahi ~
Dudu perpisahan sing tek getuni
Tapi yen deleng anakan
Bli tega dadi korban ~

Ora ribut ora tukaran ~
Wi-ngi masih, sayang sayangan
Sekien ketekan
Surat sing pengadilan ~

Wong lanang lara atine
Takon salah di pegat rabine
Batin nangis bli metu banyu mata~
Rumah tangga di pisah mertua ~

Wong wadon nutup matane
Kaya bli melas karo anake ~
Ngorbanaken cinta, karna hasutan
Rumah tangga hancur langka lantaran
Kaya glédég ketiga
Sira jaluk pegat tamban
Pasti kenang hasutan
Wong ketelu ning guri layar ~
Wong lanang lara atine

Lirik Lagu Yang Terkait:
DI PISAH MERTUA – EMEK ARYANTO

Temukan Mp3 EMEK ARYANTO – DI PISAH MERTUA